buna ziua
Am o nelamurire cu stimulentul de insertie
Lucrez la MapN am depus dosarul cu toate actele necesare mai putin certificatul fiscal mi sa solicitat sa aduc la dosar daca nu se acorda stimulentul
Am dus certificat fiscal de la resedinta de unde locuiesc mia spus ca nu este buna sa aduc de la adresa din buletin am fost la fisc si mia eliberat adeverinta fiscala am duso la munca si mia spus ca nu este aceeasi cu certificat fiscal
Va rog sa imi spuneti unde sa merg sau ce sa fac sa rezolv problema asta eu unu am ametit de cap cu toate actele astea cerute (Tipic romanesc ) va multumesc
1. Certificatul fiscal (adeverinta fiscala) este necesar numai in cazul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) pentru a se vedea daca solicitantul are si alte venituri profesionale.
2. - In cazul stimulentului de insertie nu mai este nevoie de acest certificat fiscal.
- Nu inteleg ratiunea pentru care el va este solicitat (cred ca persoana care a cerut asa ceva ori este nepregatita profesional ori face un exces de zel).
- Sa va spuna unde, in ce act normativ, scrie ca este nevoie de un asemenea certificat (adeverinta).
3. Faceti o sesizare la Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala (ANPIS), pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro
Ccc
alexynoa
bua ziua,am si eu cateva nelamuriri in Privita acordarii ccc.eu lucrez in maPn,iar sotia este cetatean bulgar si nu lucreaza.in conditiile in care a nascut un ... (vezi toată discuția)