avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Tva din Germania nerecuperat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Tva din Germania nerecuperat

Am cumparat din Germania acum un an mai multe autoturisme pe firma personala de la o cunostinta care este dealear legal in Germania.Masinile au fost licitate de pe net pe firma acestei cunostinte si platite treptat cash cu tva integral.Dupa o perioada de vreo luna am solicitat inapoierea tva pe firma mea dar spune ba ca are control de finante ba ca nu are bani.Ce pot face,este voriba de vreo 6000 de euro.Firma mea 3ste in Romania iar a lui in Germania,unde pot sa fac plangere??,avand in vedere ca a trecut aproape un an de zile
Ultima modificare: Miercuri, 1 Ianuarie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Relu Roman , Avocat 18:31, 6 Ianuarie 2014
nu aveti nevoie de .. plingere. trebuiau intocmite o serie de acte in germania, factura fiscala etc. acestea tb inregistrate la vama. banii urmau sa fie trimisi de statul german in contul indicat de dv. Atentie la momentul cumpararii si a modului de inregistrate a tvA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu acte pt inmatricularea masinii anonima65 anonima65 am cumparat o masina de la un baiat care aduce masini din germnia ( face lucrul asta de 6 ani). nu avea niciun fel d numere, mi-a dat brieful mare, brieful ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)
Achizitionare autoturism germania hoanceam hoanceam Buna ziua. Ca si persoane juridica am achizitionat recent un autoturism din Germania (prin leasing). M-am inregistrat in ROI si am cod valabil de TVA. Banca a ... (vezi toată discuția)