avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Presa online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Presa online

Buna ziua!
Daca imi fac un site de stiri online trebuie sa imi fac si firma pentru asa ceva?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:09, 2 Ianuarie 2014
Nu, doar sa nu uitati sa mentionati sursele citate/preluate in cazul in care nu produceti dvs. toate stirile.
Daca vreti sa faceti bani multi cu el, va trebui sa va inregistrati ca PFA sau firma. Pentru castiguri minime/ocazionale (de ex. cu reclamele de la Google) nu e nevoie de asa ceva. Iar veniturile obtinute vor trebui raportate la fisc, intr-un fel sau altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creare blog/site, posibile venituri snowwhite007 snowwhite007 Buna, Imi doresc sa-mi creez un blog/site personal din care as vrea sa am si niste venituri (prin reclame google). Am cautat informatii pe internet in acest ... (vezi toată discuția)
Infiintare ziar online adi11cj adi11cj Buna, Vreau sa va intreb daca stiti ce trebuie facut pentru infiintare ziar online.Dat fiind faptul ca nu e nimic tiparit banuiesc ca asta ma scuteste de o ... (vezi toată discuția)
Pfa- retinere impozit la sursa pentru intermediere? teodor-andrei teodor-andrei Buna seara, Incerc sa gasesc raspunsul la urmatoarea intrebare, pana acum am primit trei raspunsuri diferite (da, nu si mai intreaba :) ). Voi incerca sa ... (vezi toată discuția)