Pot divorta daca nu este prezent sotu nu avem copii nu avem case de imparti nu impartim nimik suntem de cat cununati la primarie .El sta in Franta si eu in Romania.
Se poate dispune desfacerea casatoriei in lipsa sotului dumneavoastra in instanta. O sa aveti nevoie de domiciliul sotului din Franta pentru a-l trece in actiunea pe care o inaintati instantei si pentru desfasurarea procedurii informarii privind medierea. De asemenea, aveti nevoie de certificatul de casatorie. O solutie mai simpla ar fi daca si el ar fi de acord cu desfacerea casatoriei si ar veni in tara unde ati rezolva problema la mediator, notar sau primarie.
El trebuie citat acolo unde locuieste.
Incercati sa rezolvati amiabil.
Daca are avocat angajat nu mai trebuie sa vina personal la proces.
Veti divorta de avocatul lui in instanta.
Notarul cere prezenta personala a partilor se pare, astfel ca doar la instanta ati divorta prin acord.
Va multumesc pentru raspunsuri.Eu pa acest domn la-m ajutat cu casatoria ia-m dat numele meu.Adresa dupa buletin este aceias cu a mea.Iam spus sa vina sa divortam dar tot imi spune ca nu are bani sa plece din franta etc.Asa ca o sa incerc in instanta.Va multumesc si sa aveti un an 2014 prosper