avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in lipsa unuia dintre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in lipsa unuia dintre soti

Pot divorta daca nu este prezent sotu nu avem copii nu avem case de imparti nu impartim nimik suntem de cat cununati la primarie .El sta in Franta si eu in Romania.
Cel mai recent răspuns: vulpita24 , utilizator 08:21, 3 Ianuarie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instanta de judecata poate desface casatoria si in lipsa sotului dvs..
acest răspuns util
Se poate dispune desfacerea casatoriei in lipsa sotului dumneavoastra in instanta. O sa aveti nevoie de domiciliul sotului din Franta pentru a-l trece in actiunea pe care o inaintati instantei si pentru desfasurarea procedurii informarii privind medierea. De asemenea, aveti nevoie de certificatul de casatorie. O solutie mai simpla ar fi daca si el ar fi de acord cu desfacerea casatoriei si ar veni in tara unde ati rezolva problema la mediator, notar sau primarie.
acest răspuns util
El trebuie citat acolo unde locuieste.
Incercati sa rezolvati amiabil.
Daca are avocat angajat nu mai trebuie sa vina personal la proces.
Veti divorta de avocatul lui in instanta.
Notarul cere prezenta personala a partilor se pare, astfel ca doar la instanta ati divorta prin acord.
Va multumesc pentru raspunsuri.Eu pa acest domn la-m ajutat cu casatoria ia-m dat numele meu.Adresa dupa buletin este aceias cu a mea.Iam spus sa vina sa divortam dar tot imi spune ca nu are bani sa plece din franta etc.Asa ca o sa incerc in instanta.Va multumesc si sa aveti un an 2014 prosper

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort pe cale amiabila lipsa unui membru sory29 sory29 pe scurt si eu si fosta sotie vrem sa divortam,nu avem nimic de impartit,numai ca ea nu vrea sa vina din italia ptr acest lucru.intrebarea mea ar fi daca ... (vezi toată discuția)
Partaj/divort nelamuriri LauraBorotea LauraBorotea Buna, caut raspuns la doua intrebari: - am primit programare pt divort de comun acord in data de 19.09.2011 la judecatorie. in acea data o sa fiu ... (vezi toată discuția)
Divort fara copii - se poate judeca in lipsa paratului daca si-a exprimat acordul in intampinare ? tarkan tarkan Buna ziua. As dori daca se poate cateva lamuriri. Exista un dosar de divort fara copii pe rol, avand temen peste o luna. Partea parata a depus deja ... (vezi toată discuția)