avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Proces civil intre persoana fizica si societatea de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Proces civil intre persoana fizica si societatea de asigurare pentru autovehicule

Speta are urmatoarele caracteristici:
o persoana fizica a achizitionat printr-o firma de leasing un autovehicol. A avut un accident si a avariat in totalitate autovehicolul respectiv. Desi nu s-a mai folosit de autovehicol, proprietarul a platit in continuare firmei de leasing rata pentru autovehicol platind-o integral. Autovehicolul era asigurat RCA. Societatea de ausigurari a refuzat sa-i plateasca despagubirile si astfel a inceput un proces civil intre persoana fizica si societatea de asigurari. Instanta a dispus ca un expert sa expertizeze autovehicolul fiind folosit ca proba in procesul civil. Pe baza expertizei si a altor probe depuse la dosar, persoana fizica a castigat in prima instanta, insa societatea de asigurari a formulat recurs impotriva sentintei. Instanta a admis recursul si i-a dat castig de cauza societatii de asigurari, insa pesoana fizica nu a luat la cunostinta de motivarea recursului, fiind numai informata ca recursul a fost admis si societatea de asigurari a avut castig de cauza.
Cel mai recent răspuns: crismunteanu , utilizator 15:09, 2 Ianuarie 2014
Motivarea recursului nu se comunica catre niciuna dintre parti, in vechiul cod de procedura civila.

Veti putea lua cunostinta despre ea prin consultarea dosarului la arhiva instantei de fond.

Autoturismul nu era asigurat casco?
da scuze casco era asigurat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca grozea grozea In anul 2013, cu aproximativ 2 luni inainte de a incheia contractul de leasing, am avut un accident de circulatie minor care s-a incheiat pe cale amiabila ... (vezi toată discuția)
Refuz despagubire cristian_conea cristian_conea Situatia mea este: la inceputul lui dec.2010 am fost lovit din spate de un autoturism cu RCA la societatea G; am fost impreuna cu soferita vinovata la sediul ... (vezi toată discuția)
Casco vs. rca lorefaur lorefaur Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Doua masini, ale aceluiasi proprietar-societati comerciale-se ciocnesc si rezulta o ... (vezi toată discuția)