avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... lnchiriere masina pe firma
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

lnchiriere masina pe firma

Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se poate inchiria pe firma srl la care tot eu sunt singurul administrator , fara sa fie nevoie sa o mai trec prin rar etc , si daca se poate face asigurare rca si casco pe numele firmei . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlad-P , utilizator 19:30, 10 Ianuarie 2014
nepynepy a scris:

Rog pe cineva care este in masura sa ma contrazica daca este corect ceea ce spun eu sau nu ,


Rog si eu pe cei care sustin ca "Asigurarea poate fi incheiata doar pe numele celui inscris in talon" sa ne spuna in baza carui temei legal se regaseste aceasta afirmatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat auto adriana m adriana m Buna tuturor, spuneti-mi va rog,in cazul unui contract de comodat auto am voie sa trec la cheltuieli impozitul si/sau asigurarea pe masina care face obiectul ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare rca pe numele comodatarului mihainicolau mihainicolau Buna seara. Numele meu este N.M , domiciliez in mun. GL si sunt proprietarul unui autoturism pe care urmeaz sa il dau in folosinta prin contract de ... (vezi toată discuția)
Deduceri rca, casco, revizii, impozit local ale auto pe pfi cu contract de comodat catre pf? sanien sanien Buna ziua, As dori sa rog comunitatea pentru un raspuns la aceasta situatie: Logodnica are un PFI (medic). Pe PFI este achizitionat un autoturism (masina ... (vezi toată discuția)