buna ziua
buna ziua,
am lucrat la o firma ca PFA.Dupa incetarea colaborari cineva mi-a spus ca am de depus doar declaratia 200 pana pe 15 mai la financiar.Nu am stiut nimic de declaratia estimativa 220,si am inteles ca trebuia depusa pana la 31 ianuarie iar acum e deja aprilie.Nu am mai avut activitate de la incetarea colaborarii cu firma respectiva si probabil nu o sa am nici in cursul acestui an.
intrebari: se poate depune acum estimativa 220?
pot cei de la administratia financiara sa imi calculeze un impozit pe baza celui din 2008?Adica sa platesc total aiurea in jur de 6000 ron statului in conditiile in care PFA-ul meu nu are activitate si nici nu o sa aiba anul acesta iar peste un an sa alerg sa ii recuperez ...cine stie cand?
Daca ati avut un contract cu retinere la sursa nu trebuie sa depuneti 220.Daca ati depus o decl.220 anul trecut trebuia si anul asta sa o depuneti pe 0.
am avut contract cu retinere la sursa 10%,si pana acum aveam o persoana desemnata de firma care se ocupa de toate pfa-urile.De aceea intrebam daca este posibil ca in 2009 sa platesc ceva in conditiile in care eu am uitat de acea declaratie 220.Practic nu am depus-o si nu stiu cum considera cei de la administratia financiara aceasta omisiune.