avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire energie termica
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire energie termica

Buna ziua si La multi ani plini de bucurii pentru 2014. Va rog sa ma luminati si pe mine daca se poate.Am facut cerere pentru ajutor de incalzire, in cerere am specificat ca eu si sotul meu nu avem nici un fel de venit, in acest sens am dus si o adeverinta de la Financiar.Avem masina dar are vechime destul de mare 21 de ani.Imi puteti spune va rog in ce proprotie ar trebui sa fie ajutorul de incalzire?
Cel mai recent răspuns: simona1234 , utilizator 12:35, 3 Ianuarie 2014
Pentru ca nu ati spus ce venituri aveti, cititi informatii la adresa www.avocatnet.ro/content/art...
Va multumesc pentru ajutor. Nu avem nici un fel de venit si nu beneficiem nici de ajutor social de la stat.
Cel mai bine ar fi sa va informati la Primarie care sunt conditiile, dupa cate stiu sunt mai multe lucruri pe care ar trebuii "sa nu le aveti": masina sub un numar de ani si depinde de capacitatea cilindrica, bani in cont, sa nu aveti alte proprietati, etc.
Multumesc,am fost la Primarie, nu se mai tine cont de capacitatea cilindrica ci doar de vechime,daca e pana in 10 ani nu te incadrezi,intr-adevar cand completezi cererea parca ai scrie un roman.....o sa vorbesc si cu furnizorul de energie termica,in cazul nostru serviciul de gospadarire locala,sper sa ma lamureasca ei mai mult. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire 2010 - 2011 elga50 elga50 Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire: - venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire ramonaramona ramonaramona Buna ziua, va rog sa ma lamuriti la aspectul pentru ajutor incalzire...momentan nu lucrez, si am incheiat colaborarea cu societatea la care am fost angajata ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutoare pentru încãlzire cu energie electrica luciana-vasilica luciana-vasilica De ce persoana care are venit de 620 lei net şi locuieşte într-un bloc unde nu există altă sursă de încălzire decât curentul electric nu ... (vezi toată discuția)