avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poze pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poze pe internet

de exemplu o persoana a plasat poze pe o retea de socializare , dar alta lea descarcat si lea plasat pe alta retea , se poate de adresat la judecata , e penal acest lucru ??
Cel mai recent răspuns: ionut198666 , utilizator 15:51, 5 Ianuarie 2014
E cam civil...dacă ați suferit un prejudiciu în urma plasării acelor poze pe o anumită rețea, și veți putea demonstra acel prejudiciu.
Daca ti-ai facut pozele publice,sunt publice si le poate posta oricine,atata timp cat nu iti aduce un prejudiciu imaginii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal să public pe facebook un selfie cu mine si cu o altă persoană chiar dacă nu am acordul acesteia? Alin1891 Alin1891 Bună seara! Am și eu o nelămurire, pe care de altfel o puteți deduce și din titlu. Pot publica pe facebook sau pe oricare dintre rețelele de ... (vezi toată discuția)
Cont fals pe retea de socializare ionelpo906 ionelpo906 Publicare poze fara acordul persoanei din poza. Pe un site de profil au fost postate - la un moment dat - poze cu o doamna in ipostaze nu tocmai decente.Acele ... (vezi toată discuția)
Dreptul la propria imagine ContSters57553 ContSters57553 As dori sa stiu daca pot da in judecata pe cineva care a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare DOAR copilul meu si la comentariu a scris: ... (vezi toată discuția)