avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valuta confiscata L.18/1968
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valuta confiscata L.18/1968

Bună ziua,

Valuta confiscaţi în baza legii 18/1968, în perioada comunistă, mai pot fi recuperaţi?
Terenurile, casele cât şi bijuteriile au avut legi speciale în baza cărora au fost introduse acţiuni pentru recuperarea acestora, în ceea ce priveşte valuta confiscată credeţi că există vro şansă să mai fie recuperată?

Vă mulţumesc!
Cu stimă şi respect,
Soffia

Alte discuții în legătură

Cerere de restituire bani confiscati de regimul comunist Dan-Sebastian Chertes Dan-Sebastian Chertes Buna, Aveti idee de vreun act normativ care sa prevada conditiile restituirii unor LEI confiscati in timpul regimului comunist? Ati avut asemenea spete? ... (vezi toată discuția)
Retrocedarea terenurilor Maria2180 Maria2180 Buna ziua, as avea nevoie de niste informatii.Bunicii mei au avut terenuri care au fost confiscate de comunisti,iar apoi parintii mei au decedat,deci nu au ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea si obtinerea titlului de mostenitor Mihai_Popescu Mihai_Popescu Tatal meu a decedat in anul 1975 , iar mama lui a decedat in 1979 . Anul acesta am aflat ca bunica noastra detinea 1,19 ha teren arabil , mai pot obtine ... (vezi toată discuția)