avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedarea terenurilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedarea terenurilor

Buna ziua, as avea nevoie de niste informatii.Bunicii mei au avut terenuri care au fost confiscate de comunisti,iar apoi parintii mei au decedat,deci nu au putut sa caute acele terenuri.Eu stiu doar numele localitatilor pe raza carora erau terenurile situate.Ce ma sfatuiti si de unde sa incep procedurile si acele. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 22:24, 14 Ianuarie 2014
Exista vreo cerere la vreuna din legile proprietatii respectiv legile: 18/1991 ; 169/1997; 1/2000; 247/2005 ?Daca bunicii sau parintii nu au facut cerere la niciuna nu mai aveti nici o sansa de recuperare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare pamant hopingsteam hopingsteam Buna ziua, bunicul meu a fost un boier ce avea 11 hectare de padure si 9 de pamant inaintea instaurarii regimului comunist. Atunci cand a venit regimul ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea si obtinerea titlului de mostenitor Mihai_Popescu Mihai_Popescu Tatal meu a decedat in anul 1975 , iar mama lui a decedat in 1979 . Anul acesta am aflat ca bunica noastra detinea 1,19 ha teren arabil , mai pot obtine ... (vezi toată discuția)
Posibilitate de retrocedare teren intravilan , este posibila ? malyn malyn Buna ziua, as dori sa va intreb daca un teren al carui proprietar a fost bunicul meu si confiscat de regimul comunist , bunicul meu a decedat in 1990 (Eu nu am ... (vezi toată discuția)