avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare facturi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare facturi

Bună ziua,
Am înfiinţat de curând un PFI şi am emis primele facturi. Aş dori să ştiu cum se înregistrează facturile care se încasează la 30 de zile de la emitere, respectiv în luna următoare, sau, cum e cazul acum, în anul următor.

Mulţumesc pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:43, 3 Ianuarie 2014
Daca sunteti inregistrat ca pfa, trebuie sa treceti incasarile ca si platile (deci valorile si la data dupa documentele de incasare/plata nu dupa facturi) in registrul jurnal de incasari si plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul de incasari si plati Eva_56 Eva_56 Un PFA emite o factura in luna decembrie dar o incaseaza in luna ianuarie. -Cind o inregistreaza in registru? (vezi toată discuția)
Mi-am facut pfa in domeniul web cam. malina111 malina111 Mi-am facut pfa in domeniul web cam , dar nu stiu ce trebuie facut mai departe ,an inteles ca trebuie sa depun o declaratie la anaf ? si trebuie sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Registru de incasari si plati Valentin Geapana Valentin Geapana Buna seara ! Mesajul meu este datorat faptului ca vreau sa completez registrul jurnal de incasari si plati si am cateva intrebari adresate celor care se ... (vezi toată discuția)