avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce articole ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce articole ?

Servus . Raman dator celor ce ma vor lumina .
Intrebarea mea : ce articole ( din ce cod ; lege ; etc ) prevede termenul de prescriptie de 3 ani pentru un credit nerambursat , in vederea unei contestatii la executare , deoarece de la data obtinerii creditului respectiv 2004 si pana la data la care sa primit decizia de executare silita 2013 au trecut 9 ani , timp in care nu s-au mai efectuat nici plati si nici nu au fost facute demersuri in instanta .
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: martinell , utilizator 17:13, 3 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Decretul 167/1958, art. 3.
Buna ziua . Sa inteleg ca trebuie invocat decretul si articolul in contestatia la executare?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2014
ContSters214341, utilizator
Nu asta ati intrebat? V-am raspuns intocmai la intrebarea pe care ati pus-o.
Jocandi Causa a scris:

Nu asta ati intrebat? V-am raspuns intocmai la intrebarea pe care ati pus-o.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precsriptie steflea steflea Buna seara , Contract de credit prescris , cesionat catre o firma specializata , se obtine incuviintarea executarii silite , se incepe procedura , nu poate ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita martinell martinell Servus tuturor . Raman dator celor ce ma pot lumina . In anul 2004 am luat un credit de nevoi personale de la o banca ....credit ce nu l-am putut achita din ... (vezi toată discuția)
Ce articole chitoiu chitoiu Servus . Ce articole ale NCPC ori CC stau la baza unei contestatii la executare ? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)