avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de crestere a copilului

tatal unui copil nou nascut , cu ce data va putea intra in concediu de crestere a copilului? imediat dupa nastere sau dupa cele 41 de zile de concediu postnatal?
unde trebuie depuse actele?
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 18:15, 8 Aprilie 2009
dupa cele 41 de zile

Actele se depun la primaria unde domiciliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

42 zile postnatal pentru tata??? goldy_ella goldy_ella buna seara am si eu o intrebare...daca tatal necasatorit va lua indemnizatia pentru cresterea copiluluoi, cum e cu cele 42 de zile de concediu postnatal?actele ... (vezi toată discuția)
Important si urgent mihaelastefan mihaelastefan Buna ziua . Am nascut pe data de 3 ian 2013. In concediu prenatal , am stat de la 1 nov 2012, pana in ziua cand am nascut, adica 64 zile., din cele 126 zile de ... (vezi toată discuția)
Zile libere pentru tata wbo88 wbo88 Buna ziua, Situatia sta in felul urmator: Momentan ambii parinti lucreaza, mama urmeaza sa intre in concediu de risc maternal, apoi concediu prenatal, ... (vezi toată discuția)