avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Raporturi sexuale cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Raporturi sexuale cu minori

Buna am nevoie de ajutor dar vreau sa imi spuna cineva care chiar stie despre ce e vorba si sa nu devieze de la subiect.Am 19 ani iar prietena mea are 15 ani dar e dezvoltata la corp, si am facut sex cu ea...a fost de acord, inainte de asta am citit legea privind actul sexual cu o minora si am inteles ca daca are peste 15 ani si daca a fost de acord nu este ilegal, iar daca nu sunt mai mare cu 5 ani ca ea nu pot intra la "pedofilie" parinti ei inca nu au aflat si sper sa n afle cat de curand dar vreau sa stiu daca exista vreun risc, mentionez ca am facut-o protejat"iar tatal ei este jandarm" in caz de vor afla si vor depune plangere iar fata lor va spune ca a fost de acord pot pati ceva din punct de vedere penal penal? tinand cont ca in Romania viata sexuala se poate incepe la 15 ani
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:16, 4 Ianuarie 2014
dar prefere sa intreb de 1000 de ori inainte de a face ceva sa fiu sigur.

Adica ce sa mai faci ?:slap:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Fata mea de 15 ani a intretinut relatii sexuale cu un individ ... serban34728 serban34728 Fata mea de 15 ani a intretinut relatii sexuale cu un individ de 35. Este legal,ce pot face in acest caz ? Salut, dupa cum spune titlul, am aflat ulterior ... (vezi toată discuția)
M-am culcat cu prietena mea minora si acum s-ar fi aflat bikaeraser bikaeraser va cer voua sfatul ca eu nu stiu sigur ...am 25 ..prietena mea 17 si suntem de 6 luni, m-am culcat cu ea ..cu acordul ei, fara sa-i promit ceva anume bani, ... (vezi toată discuția)