avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat e taxa de timbru?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat e taxa de timbru?

Servus tuturor. Cat este valoarea taxei de timbru pentru o contestatie la executare , suma totala fiind in valoare de 31255,82lei ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 07:17, 4 Ianuarie 2014
Taxa judiciara de timbru in cazul contestatiei la executare se calculeaza la valoarea debitului, insa nu poate depasi suma de 1.000 lei. In cazul dumneavoastra taxa va fi de 1.000 lei. Daca doriti si suspendarea executarii veti avea de achitat si cautiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru Oradea2020 Oradea2020 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Am facut o cerere de suspendare si anulare a unei executari silite! Acum Am primit citatie de la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru contestatie la executare elenealina elenealina Puteti sa ma lamuriti care este valoarea taxei de timbru daca vreau sa depun o contestie la executarea silita.Precizez ca suma executarii silite este de 350481 ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare impotriva unei somatii emise de casa de pensii monik monik buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. am pe cineva in familie care e pensionar si a primit o somatie cum ca trebuie sa dea inapoi niste sume de ... (vezi toată discuția)