avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face pentru a obþine hotãrarea ºi motivarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face pentru a obþine hotãrarea ºi motivarea în urma unui proces

Am avut un proces cu firma care furnizează agentul termic în sistem centralizat, pentru că nu mi-a acordat deconectarea, pe care l-am câștigat. Instanța obligă furnizorul să-mi acorde deconectarea de la sistemul centralizat și să plătească cheltuielile de judecată , cu drept de apel în 15 zile de la comunicare.
Hotărârea a fost dată în ședință publică pe data de 01. 10 2013 dar nu a fost comunicată părților nici până acum. Acest lucru i-a permis furnizorului să facă presiuni asupra Poliției locale, secția Disciplina în construcții să mă amendeze. Nu au venit încă la ușă dar au făcut " valuri" pe scara unde locuiesc. (se tot interesează pe la vecini). Ce pot face în acest caz?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:31, 4 Ianuarie 2014
mergeti la Judecatorie si solicitati hotararea de la arhiva, sigur va o vor da
Solicitati oficial presedintelui instantei care a pronuntat hotararea sa dispuna urgentarea redactarii si comunicarii acesteia

Ultima modificare: Duminică, 5 Ianuarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare caldura insomniak74 insomniak74 Sunt debransat de la caldura centralizata de mai multi ani si am surse proprii de incalzire. NU AM SEMNAT NICIUN CONTRACT CU ... (vezi toată discuția)
Debransare toamna-iarna vsu vsu Buna ziua! La noi in bloc a aparut o situatie interesanta. 3 vecini s-au gindit ca vor sa monteze centrala termica si sa se debranseze de la RADET. Au ... (vezi toată discuția)
1. demisie presedinte 2. debransare fara avizul asociatiei daniela ciocoiu daniela ciocoiu 1. Ma intereseaza unde se poate adresa un presedinte de asociatie pentru a demisiona din functie. 2. Daca un chirias al unui apartament s-a debransat si si-a ... (vezi toată discuția)