avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Problema cainilor maidanezi
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Problema cainilor maidanezi

Va rog sa ma sfatuiti ce pot face ca sa rezolv urmatoarea problema. De un an de zile m-am mutat intr-un apartament intr-o zona destul de buna din Constanta. Incepand din prima zi de cand locuiesc aici ma confrunt cu o haita de 6 caini agresivi din cauza carora trebuie sa intru zilnic prin spatele blcoului, printr-o zona destul de sumbra.... .Am facut nenumarate reclamatii la asociatia de locatari si la primarie si intr-un final cainii au fost ridicati din fata scarii blocului. Problema intervine acum insa, pentru ca in acest bloc locuiesc asa-zisii iubitori de animale care imediat ce sunt ridicati cainii se duc repede si contra unei spagi ii aduc inapoi de unde au fost ridicati. Deja sunt exasperata de situatie si chiar nu stiu ce as putea sa mai fac, cui sa ma adresez.Nu mi se pare deloc normal ca intr-o taradin Uniunea Europeana sa nu pot intra in blocul in care locuiesc din cauza unei haite de maidanezi tinuti liberi de niste vecini iresponsabili. In aceasta zona nu se poate trece dupa ce se lasa intunericul. Va rog mult sa ma sfatuiti cui trebuie sa ma adresez ca sa scap de aceasta problema. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:12, 4 Ianuarie 2014
Reclamatie la Primarie si la IJP Cta (exsita un politist responsabil cu cainii maidanezi), in care prezentati situatia vecinilor care elibereaza cainii in fata blocului, probabil pe semnatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atac caini hraniti de vecini silvia_vidroi silvia_vidroi Buna ziua, Va solicit ajutorul in legatura cu urmatoarea situatie. Locuiesc intr-o zona cu case din orasul Otopeni si diversi vecini obisnuiesc sa ... (vezi toată discuția)
Problema caini maidanezi cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua! Am o problema complexa si delicata cu niste caini maidanezi. O haita de peste 10 caini este adapostita in curtea Gradinitei de Copii nr.264, ... (vezi toată discuția)
Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)