avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere afacere pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere afacere pfa

buna ziua,
sunt pfa si doresc sa deschid o afacere online in domeniul de activitate al codului caen. as vrea ca firma sa aiba un nume diferit si nu stiu daca trebuie sa o inregistrez undeva sau e suficient ca platile sa fie asociate contului meu de pfa. de asemenea, cum se va face legatura intre pfa-ul meu si activitatea respectiva?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gpatrichi , utilizator 17:05, 4 Ianuarie 2014
Magazinul online poate avea numele diferit de cel al pfa-ului dar e proprietatea pfa-ului.
Vanzarile online se realizeaza prin plata cu cardul sau ramburs (plata la livrare) folosindu-se contul bancar al pfa.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa - vanzare jocuri mahoney mahoney Sunt student si am nevoie de putin ajutor din partea voastra! Scopul pentru care doresc sa deschid un PFA este vanzarea unor jocuri ( cd key-uri ) prin ... (vezi toată discuția)
Magazin online MariaPostolache MariaPostolache Buna ziua. De aproape doi ani vand bijuterii handmade pe diferite platforme din afara. Acest hobby in momentul de fata imi permite lejer sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Coduri caen necesare StefanPetruCornel StefanPetruCornel Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA prin intermediul caruia sa ofer urmatoarele servicii in mediul online: 1) Servicii online de realizare software si ... (vezi toată discuția)