Buna ziua. Am sa povestesc putin cateva din probleme parintilor...
Mama si tata sunt in discutii sa divorteze.....asta dupa lunga perioada de certuri,imapacari.....si iar certuri.Aproximativ 10 ani. Tata o tot ameninta pe mama cu divortul.El de foarte mult timp mai are si o relatie cu alta femei...In casa el nu platesc facturi,nu cumpara nimic....nu renoveaza sau schimba sau repara ceva stricat...El doar doarme acolo in casa si foloseste tot si are pretenti doar...mama saraca plateste toate datoriile in casa si cumpara si mancare...:( numa ea stie cum. Tata detine cateva conturi la 3 banci....dar nu stim suma de bani din conturi....precizez ca a fost plecat si de 2 ori in germania. si plus ca neplatind nimic sau luand ceva in casa el putea sa stranga bani... Acum el spune ca baga divort la primarie....mama sa accepte si....ori sai dea ea parte ptr apartament si el pleaca...ori ii da el si ea sa plece. Poate e putin mai mult de povestit,eu am rezumat cat de cat....
Eu va cer un sfat si un ajutor....pentru saraca mama :(( avand o relatie de ani de zile cu alta femeie....nu poate fi tras la raspundere? Si el neplatind nimic niciodata...ce poate sa-i faca mama ptr asta. Si cum as putea sa pun totul la impartit.....mai exact de ce stiu eu : Apartamentul, 2 Masini auto si cateva conturi in care tata are ceva bani....dar nu mai stiu exact sumele ptr ca a ascuns asta de toti...
Va rog sa ma ajutati cu ce se poate sau stiu eu.... :(
apartamentul nsi masina sunt cumparate de parintii dvs in timpul casatoriei ?
cu privire la conturi din pacate nu prea aveti ce face el le poate desfiinta la ori ce ora
cat priveste situatia cu cheltuielile la fel
doar partajul bunurilor
sunteti minor sau major ? mai aveti frati surori ? ce varste au ?
mama sufera de ceva boli ?
poate ar putea ea obtine ap.
[ cand aveti de completat un mesaj, folositi functia editeaza, multumesc]
in situatia asta ar fi recomandat ca mama sa bage divort. sunteti copii minori in intretinere? daca da, sansele ca la partaj sa ramana cu casa si sa-i platesca o sulta ( calculata la un pret mai mic decat circulatia) sunt mari. spune-i sa-si adune probe ( chitante ca plateste singura toate, martori despre situatie....)
imi pare nesps de rau pentru situatia ta, dar cred ca ar fi bine sa o sustii pe mama sa ia taurul de coarne si sa termine acesta relatie. intre timp incercati sa aflati la ce banci are conturile.
faptul ca o inseala este motiv de divort, dar nu prea conteaza la partaj...
da...apartamentul e primit de pe vremea cu Ceausescu. Mai exact nu stiu prin ce sistem la 2 copii primeai apartament apoi nu stiu cum se platea. Deci da......apartamentul.....masina....bani si altele sunt de atunci....Precizez ca si acum sunt casatoriti....nu sunt inca divortati
noi suntem 2 frati majori....fiecare la casa lui. Mai stau doar parinti impreuna. Si eu stiu la ce banci are el bani... Dar eu nu inteleg cum nu se imparte tot...ptr ca el detinand conturile ar putea fi pus sa aduca extrasul de cont....si atunci e proba ca are si cat e suma.... El a adunat bani pe spatele nostru. Iar el nu poate fi tras la raspundere ptr adulter sau ceva de genul?? el chiar nu poate fi pus sa plateascsa ptr nimic din tot raul asta??
Eu pot dovedi cu martori ca doar mama platea tot in casa.... pot dovedi si ca el are bani stransi pe spatele nostru...ptr ca se mai lauda... plus pot dovedi ca el fiind casatorit mai are o relatie cu o femeie de ani de zile... Orasul in care stam e micut....si lume vede si aude tot ce misca. plus detin mai multe conversatii de a le lui cu alte femei... M-am gandit si sa angajez un detectiv particular ptr a dovedi prin el....dar nu stiu cum pot dovedi suma de bani pe care o detine.... si la o adica el bani....masinile....apartamentul....le are cat timp a fost casatorit cu mama....eu cred ca acum in prag de divort tot trebuie impartit....si bani...si casa...si masinile....
ntr-un cuvant....pe mine ma intereseaza ce pot face pentru mama....ca el sa plateasca pentru tot raul facut. Si sa nu ramana el cu toate fericit....sa ii dea mamei ce i se cuvine....parte din casa....bani ptr ca ea a tras platind singura si cumparand in casa tot numa ea singura... parte la tot ce el si ea au achizitionat pe perioada cand au fost impreuna. Un detectiv particular angajat mar ajuta la caz ca sa inclin balanta in binele mamei??
[ cand aveti de completat un mesaj, folositi functia editeaza, multumesc]
Divort
janinabode
buna.sunt intr-o situatie destul de penibila dupa o casnicie de 20,in care sotul s-a ocupat cu jocurile de noroc si nu a contribuit financiar in familie,am ... (vezi toată discuția)
Despagubiri dupa divort
LUCY04
Buna ziua. As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Tatal meu a inaintat o cerere de divort la Judecatoria sect 1 impotriva mamei mele dorind ca divorul sa ... (vezi toată discuția)
Divort
miroiuioana
daca sotul are casa mostenita dobandita in timpul casatoriei, in urma divortului eu si copilul ,(pentru ca nu avem unde ne duce) putem solicita sa ramanem ... (vezi toată discuția)