buna seara asi dori sa imi dau demisia de la actualul loc de munca pentru ca imi da salariul la timp . se poate trimite prin posta cu cuonfimare de primire si daca da care sunt pasi de urmat ca sa imi recuperez bani pe luna care nu mi-a fost platita ITM. si Instanta ... ma puteti ajuta unde anume la judecatoruie in buc se depun astfel de acte si care sunt ele . va multumesc
va multumesc mult . se poate sa fim toti in acelasi dosar suntem 7-8 persoane in aceasi situatie si dorim sa mergem toti la judecatorie stim ca ITM nu face nimic de asta am vrea sa mergem la ministerul munci sa depunem o petitie in acest sens . se poate asta sau sa modificat legea . OPC are cumva legatura cu securitatea alimentara si daca da unde pot face plangeri sunt bucatar si audit HACCP si inj locul unde lucrez se cam folosesc de asa numitele rebuturi pentru a le pune din nou in vanzare . o ultima rugaminte chestia cu medierea se poate si la noi fiind 7 -8 persoane sa facem chestia asta e obligatorie sau care este ordinea , pasi care trebuiesc urmati . ms mult inca o data
1. Da, cererea de chemare in judecata poate avea mai multi reclamanti.
2. Puteti depune sesizarea, daca nu doriti s-o depuneti la ITM, la: - Inspectia Muncii
Email: comunicare@inspectiamuncii.ro
Fax: (021) 302 70 64
Posta: Str. Matei Voievod nr. 14, sector 2, Bucuresti, 021451
- MInisterul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
str. Dem.I.Dobrescu nr.2-4 sectorul 1 Bucureşti
E-mail > relatiicupublicul@mmuncii.ro
3. ITM-ul va constata incalcarea legislatiei muncii si va putea sanctiona cu avertisment sau cu amenda pe angajatoa, dar nu-l poate obliga pe angajator sa va plateasca salariile restante.
4. Puteti depune sesizare la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Bucureşti-Ilfov, cu privire la produsele alimentare in neregula :
Adresa: Bucureşti, Str. Transilvaniei nr. 2, sectorul 1, cod 010798
Fax: 021/310.63.80
E-mail: reclamatii.bucuresti@opc.ro
Restante salariale
RamonaIS
Buna ziua,
Am o intrebare, daca se poate...un salariat se afla la data de 21.20.2014, cu restante salariale din luna iunie 2014, la o firma privata...cum ar ... (vezi toată discuția)