Bună ziua!
Am participat la un concurs la o instituție publică, iar după finalizarea probelor nu am aflat nota decât la aproximativ o lună.Și nici atunci nu mi-au comunicat nota reală.Cu toate că sunam în fiecare zi, iar după programul de lucru mergeam și personal să văd dacă sunt afișate rezultatele concursului nu am reușit să obțin nicio informație. Îmi comunicau cum că nu sunt corectate, ba că mă vor anunța ei, ba că dl director nu este ca să semneze....minciuni, pe care doar târziu le-am sesizat.I-am crezut de bună credință.După ce am aflat nota mă așteptam să fiu eu cea câștigătoare, însă nu a fost așa, acea instituție publică a anulat concursul pe motiv de fraudare a concursului.Despre fraudarea concursului am aflat doar cu ocazia răspunsului la PLÂNGEREA PREALABILÃ pe care le-am facut-o.Ce părere aveți de acest ABUZ care încă se mai face în secolul XXI în România???
Daca s-a anulat concursul, se va organiza din nou si aveti posibilitatea sa va prezentati si de aceasta data. Poate chiar reusiti sa il castigati dv.
Eu as fi vrut sa se anuleze un concurs, dar nu s-a anulat.
Cum să se mai organizeze încă o dată? După ce s-a sus?inut nu au dreptul să anuleze concursul. Trebuia să-l anuleze înainte de a se sus?ine probele, dacă chiar doreau. Nu după ce ob?in nota cea mai mare( probabil trebuia să câ?tige altcineva) anulează concursul.