avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Am participat la un concurs de referent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Am participat la un concurs de referent debutant ...

Buna seara! Am participat la un concurs de referent debutant in cadrul primariei! La proba scrisa am obtinut nota 67 pct iar contracandidatul meu 64 pct, iar la interviu am obtinut 69 pct iar contracandidatul meu 90 pct. Dupa expirarea termenului de depunere dosare o alta persoana a putut depune dosarul. Exista foarte multe suspiciuni de fraudare a concursului. Ce ar trebui sa fac in cazul asta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:47, 31 Martie 2022
Trebuia sesizata institutia organizatoare, inca de cand ati aflat de depunerea acelui dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ieri am participat la un concurs pt ocuparea unei functii ... kolombus kolombus Buna Ziua Ieri am participat la un concurs pt ocuparea unei functii de dispecer la Politia locala, unde contracandidatul nu a luat nota de trecere la una din ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs ingrijitoare spital yogub yogub Buna ziua,va rog sa ma ajutati in formularea unei contestatii.Sotia mea lucreaza pe un post de ingrijitor intrun spital.A fost angajata acum 6 ani cu contract ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea conditiilor pentru ocuparea unui loc de munca teo2304 teo2304 Buna ziua, as dori sa stiu cum sa procedez pentru ca ocuparea unui loc de munca sa se faca corect si legal. Mentionez ca am certitudini ca exista frauda si ca ... (vezi toată discuția)