avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident pe trecerea de pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident pe trecerea de pietoni

Pe data de 17 12 20013 am fost accidentata pe trecerea de pietoni m-am lovit la cap si la bratul stang pe care-l am in mometul de fata in ghips pana in momentul de fata nu am fost chemata la politie ptr.declaratie sau crva de genul acesta intrebarea mea este urmatoarea;care este procedura de desfasurare a anchetei ,nu stiu absolut nimic despre acest lucru?
Trebuie sa formulati plangere la politie sau parchet.
Mergeti si la IML pentru certificatul medico-legal si depuneti plangere in 2 luni de la accident.
Fiind persoana vatamata cum ma va despagubi cel care m-a accidentat dat fiind faptul ca nu mai pot munci si trebuiesc facute o groaza de investigatii medicale?
In functie de pierderile suferite veti fi despagubita de firma de asigurari.
Trebuie sa pastrati toate actele care dovedesc cheltuielile efectuate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2014
Stefan Bicov, Avocat
este nevoie sa ma duc la politie singura sa cu un avocat

Alte discuții în legătură

Accident cu victima si alcoolemie de 0,18 in aer si 0 in sange :) Konstantyn86 Konstantyn86 Am avut un accident cu victima in luna iulie , iar azi (4.11.2013) am fost sunat de un politist de la rutiera care se ocupa de caz si mi-a zis sa vin sa dau o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu vatamare corporala deco9bal deco9bal In cazul unui accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unui biciclist se aplica termenul de doua luni pentru depunerea plangerii ? Mentionez ca victima ... (vezi toată discuția)
Am fost autorul unui accident pe trecerea de pietoni, ce sanctiuni mi se pot aplica? Anchi83 Anchi83 buna ziua. In data de 24 12 2010 am fost autorul unui accident pe trecerea de pietoni.Am sunat la politie si salvare. In urma accidentului victima nu a fost ... (vezi toată discuția)