avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare de drept sau judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare de drept sau judecatoreasca

buna ziua .As dorii sa imi spuneti si mie la ce data intervine reabilitarea daca am fost condamnat la 6 luni cu suspendare in anul 2006 luna octombrie ,am vrut sa ma angajez si cazierul este patat nu ma angajaza nimeni ce pot face?permisul de conducere mi-sa anulat de catre politie,deci in mare am fost condamnat pentru refuz de probe biologice.astept un raspuns va rog mult !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 13 Aprilie 2009
Dupa 2 ani si 6 luni de cand a ramas definitiva sentinta prin care ati fost condamnat.
Daca in octombrie 2006 ati fost condamnat reabilitarea ar trebui sa se implineasca in cursul lunii aprilie 2009.
Reabilitatea opereaza de drept(dupa implinirea termenului de incercare)
Deci, nu trebuie sa adresati cerere de reabilitare la instanta.
VA MULTUMESC FRUMOS MI-ATI LUAT O PIATRA DE PE INIMA ASA ESTE IN APRILIE ACUM SE IMPLINESC 2 ANI SI 6 LUNI DE LA DATA CIND AM PRIMIT SENTINTA DE 6 LUNI INCHISOARE CU SUSPENDARE DECI [24.10.2006-24.04.2009]SUNT 2 ANI SI JUMATE ASA INTELEG CA SE CALCULEAZA.CU RESPECT inca o intrebare unde si cind trebuie sa ma adresez pentru stergerea cazierului. VA MULTUMESC ANTICIPAT.

Alte discuții în legătură

Stergerea cazierului judiciar Paul112 Paul112 Buna ziua in 11 octombrie 2011 am primit sentinta definitiva si irevocabila , 8 luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pentru ... (vezi toată discuția)
Cat timp am cazier ? Raaazvy Raaazvy [quot]D.p. 492 - În baza art.385/15 pct.2 lit.d Cod procedură penală, admite recursul declarat de Ministerul Public - Parchetul de pe lângă înalta Curte ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar valentinanghel2005 valentinanghel2005 In data de 23.06.2005 am fost condamnat 1 an si 2 luni inchisoare cu suspendare conditionata cf. art. 81,82 CP prt. art. 78/1 OUG 195/2002 def. prin neapelare. ... (vezi toată discuția)