avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte casa+teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte casa+teren

Buna ziua
Parintii sotului, in viata, au casa cu ceva teren si vor sa ne faca noua acte, adica fiului si norei.
Ce acte putem face sa nu mai poata fi atacate inainte sau dupa decesul unuia dintre ei?
Tot contract vanzare - cumparare sau in acest caz exista ceva nai simplu?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 14:02, 8 Aprilie 2009
Sunt cateva zeci de subiecte pe aceeasi tema. Vreti sa faceti un efort sa la cautati si sa nu postati acelasi subiect inca o data? Contravine regulamentului forumului.
mai simplu si mai sigur de cat un contract de vanzare cumparare FARA CLAUZA de intretinere , nu exista. Cel mult puteti fi de acord cu inserarea unui drept de abitatie viagera a celor doi (pe durata vietii ambilor parinti acestia sa locuiasca in casa). D aca este inserata obligatia de intretinere, actul poate fi atacat de vanzatori, pentru neindeplinirea clauzei.
Raspunsul este un contract de vanzare- cumparare.
Daca am gresit, rog pe cineva sa ma corecteze!
Consultati insa un prieten notar public!
Ca sa nu ma acuzati ca sunt rau intentionat, uitati linkul unui subiect identic la care s-a raspuns ieri www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie sa contract de v/c annes3 annes3 buna ziua - am si eu o rugaminte la dvs cine ma poate ajuta cu un sfat. urmeaza sa ma casatoresc si mama mea vrea sa-mi lase casa sub o forma in care sa nu ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu drept de vanzare dupa deces mishu72 mishu72 Buna seara, Am tot cautat pe internet, pe site-urile de profil implicit si aici dar nu am gasit nimic sa imi raspunda la urmatoare intrebare : Parintii ... (vezi toată discuția)
Evitare donatie deghizata veveritz veveritz tatal meu detine o casa, pe care doreste sa mi-o lase mie.mentionez ca tatal meu mai are un copil din alta casnicie, fata de care s-a achitat din punct de ... (vezi toată discuția)