avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura de prestare servicii in trei????
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura de prestare servicii in trei????

Ma confrunt cu o situatie un pic ciudata si nu stiu cum sa o tratez. Am un client care doreste o reparatie la un produs. Pentru ca eu nu pot sa ii fac acea reparatie l-am directionat catre o alta firma concurenta. Problema este ca eu am taiat factura clientului pentru reparatie. Acum dupa ce se efectueaza reparatia la fima concurenta, aceasta imi va factura mie contravaloarea reparatiei. Cu plata se va proceda astfel: eu incasez factura de la client, apoi fac plata la cel care efectiv a facut reparatia. Sincer nu stiu cat este de ok. Nu stiu nici cum sa tratez aceasta tranzactie. Comision de intermediere?
Ma poate ajuta cineva?

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: carabela_anca , utilizator 10:13, 9 Aprilie 2009
Cred ca asta e cea mai rezonabila solutie. Clientul lanseaza comanda de reparatie la mine. Eu ii fac o parte din reparatie, apoi eu lansez o comanda de completare reparatie la alta firma. In felul acesta totul e ok.
Multumesc mult pentru raspunsuri=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen serbanj serbanj Buna ziua. Vreau sa caut clienti pentru diferite firme de servicii, dupa care sa ma ocup de relatia cu ei. C3e cod CAEN imi trebuie? Oare 4619 se refera si la ... (vezi toată discuția)
Activitati de intermediere de lucrari Diurpaneus Diurpaneus 1. Va rog sa ma sfatuiti ce cod CAEN se poate folosi pentru activitati de intermediere lucrari. Efectiv, activitatea se refera la identificarea de noi clienti ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru intermediere servicii software vmax vmax Buna ziua, Detin o societate a carei activitate decurge astfel: exista niste clienti care doresc sa dezvolte produse software (web sau aplicatii mobile), ... (vezi toată discuția)