avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt de conturi de facebook si e-mail
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt de conturi de facebook si e-mail

Buna ziua.
Am o problema la care caut o rezolvare de ceva vreme.
Cumnata mea a avut un prieten cu care a facut un copil apoi s-au despartit.
Dupa despartire acel prieten, ca sa se razbune, i-a furat parola de la contul de facebook si e-mail si posteaza tot felul de mesaje pe aceste conturi. Am incercat cu diversi prieteni sa ii blocam contul dar vad ca acum s-a reactualizat si a inceput sa posteze din nou.
Mai nou a spart si conturile de facebook si e-mail ale sotiei mele si acelasi lucru face, posteaza fel si fel de mesaje cu prostii si cu amenintari.
Ce pot face pentru a-l putea opri pe acest mic "hacker"?
Accesul, fără drept, la un sistem informatic constituie infracţiune si se poate depune plangere penala, dar ganditi-va bine inainte, odata depusa plangere, aceasta nu se mai poate retrage, iar repercursiunile pot fi serioase impotriva faptuitorului, va recomand sa incercati inainte totusi ceva amiabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea intimitatii CristinaII CristinaII Fostul meu prieten mi-a urmarit si spart parolele de Facebook si Gmail unde a gasit anumiet informatii care mi-ar putea compromite integritatea. I-a trimis ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
Postare imagini din intimitate pe facebook Andreeab89 Andreeab89 Buna ziua, am avut mai multe imagini si filmulete care mi-au fost furate de pe pc in intimitatea mea si persoana sau persoanele care au facut asta mi-au facut ... (vezi toată discuția)