avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Detalii de executie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Detalii de executie

Ce este de facut in cazul unui proiect in desfasurare - o constructie noua- pentru care proiectantul , cu toate solicitarile facute pana acum, nu emite detaliile de executie necesare pentru terminarea lucrarii si care nu au fost transmise o data cu proiectul tehnic.V a multumesc.
Cel mai recent răspuns: doinacarabet , utilizator 09:33, 6 Ianuarie 2014
Daca ati platit integral proiectul, ar trebui sa ii cereti in scris sa va predea detaliile, iar daca nu va raspunde sau nu le trimite, atunci puteti face plangere atat la politie pentru inselaciune, dar si la organul profesional al proiectantului in vederea aplicarii masurilor administrative existente in statutul profesiei...Ori, puteti face o cerere in instant pentru a cere proiectantului eliberarea actelor respective sub sanctiunea penalitatilor/zi de intarziere.Poate asa reactioneaza mai repede, iar dvs va acoperiti intarzierile....Daca si dupa aceste actiuni ale dvs, proiectantul refuza, puteti sa apelati la un alt proiectant pentru completarea proeictului, iar suma platita acestuia o puteti cere proiectantului initial pe cale judecatoreasca....Cam acestea sunt posibilitatile dvs, insa mai puteti apela la un avocet pentru detalii mai concrete....success!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce responsabilități au medicii stomatologi față de pacienți? am plătit aprox. 3500 de lei, nu am niciun bon fiscal/chitanță/factură, iar la niciun an după lucrări am probleme cu dantura dantzi dantzi Buna ziua,am fost la un medic stomatolog si am platit aprox 35000 lei si nu am niciun bon fiscal/chitanta/factura.Acum am pb cu dantura si medicul imi cere ... (vezi toată discuția)
Prescriptie extinctiva penalitati Ruxandra94 Ruxandra94 Prin contractul de antrepriza incheiat la data de 01.06.2010 societatea FA, care castigase licitatia pentru construirea autostrazii de centura din jurul ... (vezi toată discuția)
Adeverință de venit cu acord global pojoga pojoga Care e termenul limita în care pot obține o adeverință detaliata cu acordul global obținut de la un angajator, după care să-l acționez in instanta? (vezi toată discuția)