avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prelungire dovada circulatie judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prelungire dovada circulatie judecatorie

Buna ziua ! Se poate prelungi dovada de circulatie de 30 zile , si intre termene , intr-un dosar penal? Cererea se depune la registratura?Prima prelungire am luat-o de la grefier.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:10, 9 Ianuarie 2014
Depuneti cererea cam cu 5 zile mai inainte de expirarea duratei.

Acum am vazut titlul.
La parchet depuneti cererea si nu la judecatorie.
Ultima modificare: Duminică, 5 Ianuarie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Subiect: Prelungire dovada circulatie judecatorie
Buna ziua ! Se poate prelungi dovada de circulatie de 30 zile , si intre termene , intr-un dosar penal? Cererea se depune la registratura?Prima prelungire am luat-o de la grefier.
Grefier exista si la instanta si la parchet.
Hello!
Nu ati inteles nimic amigo...
In mod normal ar trebui sa se dea un termen intermediar.
Scrieti solicitare termen intermediar pentru prelungirea dovezii de circulatie si mentionati termenul de fond al dosarului. O depuneti la registratura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal accident auto - la curtea de apel sergiu_nichitean sergiu_nichitean Buna ziua, Am avut un accident auto cu victime (o persoana ranita) in 2016. Accidentul s-a intamplat din cauza mea (neacordare de prioritate). S-a ... (vezi toată discuția)
Trimitere cerere prelungire dovada circulatie parchet prin email bobc bobc Buna ziua Catre ce adresa de email se poate depune Cererea pentru prelungirea dovezii de circulatie la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 6? Este ... (vezi toată discuția)
Ce anume ar trebui sa scriu in cerere astfel incat procurorul sa imi elibereze o dovada de circulatie si in cat timp se solutioneaza un dosar penal? Nicolae2311 Nicolae2311 Buna ziua, am si eu o problema. Am fost oprit de un ag. de la politia rutiera care pretindea ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)