Buna ziua dragi colegi.
Daca aveti experienta in legatura cu examenul de admitere in barou sau daca abia o sa-l sustineti in toamna asta si aveti idee de cum o sa decurga sau alte opinii despre cum vi se pare voua examenul scrieti aici.
Eu abia o sa-l sustin pentru prima data in toamna asta si sincer imi este tare teama de oral.
Am tot cautat pe internet mai multe detalii in legatura cu examenul de anul trecut poate si cateva subiecte date la scris dar nu am gasit nimic si sunt convinsa ca nu sunt singura care este interesata de acest lucru, daca are cineva aceste subiecte va rog sa le scrieti in forum.
Dragi colegi astept raspunsurile voastre si va rog sa nu batem campii cu eventualele greseli de exprimare cum am vazut ca se face, haideti sa fim maturi si sa dezbatem aceasta problema cu seriozitate.
Va multumesc.
Cred ca examenul se sutine dupa 20 septembrie.
pai cam ce ai vrea sa ti se povesteasca despre examene? si eu numai din auzite stiu, ca doar anul acesta ma voi prezenta , dar am colegi de birou in jurul meu care au fost.dupa cite am obs e indiferenet daca ai maestru sau nu inainte de examen.daca stii treci daca nu, mai stai o tura. e simplu. o colega a invatat cam 5 luni, fara sa vina la birou si a trecut aproape cu media 8.un coleg care nu prea citise el multe, daramite sa mai invete, dar se baza mult pe influneta maestrului a picat de nu s/a vazut....he he.deci.
din cite am aflat eu, si nu m/am straduit prea mult, pe oricine ai avea , mai mult de 1 punct, hai 1.5 , ti se ma poate strecura,asa din bunavointa sau pe ochi (bani) frumosi, dar mai mult nu se prea poate pt. se trimit lucrarile la Buc la validare si se fac de cacao...
hotararea am luat-o de pe site-ul baroului bucuresti
cine poate sa isi dea cu parerea despre examenul din anul asta cu privire la examinarea orala, avand in vedere ca sunt trei zile de examen, 23, 24, 25, cum se va repartiza materia, vor mai fi examinai orale?
examenul in general este corect dar mai conteaza si pilele. dar chiar daca nu le ai dar ai invatat intri cu siguranta ! in legatura cu validarea din bucuresti: se valideaza rezultatele un lucru pur formal din moment ce lucrarile cum sa se valideze ? cate 50 100 de lucrari din fiecare judeti care vor fi recorectate ???!! nonsens. invatati :)
Chiar credeti ca-i intereseaza pe ei de cei care vin?Sa vina mai multi la exemen si mai putin in profesie! Asta e primul pas spre prostire.Taxe , taxe si iar taxe! Chiar credeti ca o sa fiti primiti de un asa zis "maestru " fara mii de euro? Sunteti patetici! Eu am o verisoara de 54 de ani care profeseaza de 30 de ani.Din 2000 cand am terminat dreptul evita sa mai discute cu mine.Am incercat la un strain care mi-a spus "tinere si rudele de gardu 1 sunt cam indepartate sa ii primim in meseria asta".E normal. Cine vrea sa-si creeze singur concurenta ? Nimeni? Cascavalul e acelasi iar numarul de mancatori creste .Asta e purul adevar , restul sunt elemente subiective .Toti cauta metode prin care sa te ingradeasca sa pui manuta pe banii lor. Atata! Si pe urma vin cu argumenete subiective de tot rasu pe care ceilalti di afara maeseriei le cred.Am inceput scoala visand sa devin avocat , acum mi-e scarba! Succes!
Avocatura
nicolealex
buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)