Buna ziua dragi colegi.
Daca aveti experienta in legatura cu examenul de admitere in barou sau daca abia o sa-l sustineti in toamna asta si aveti idee de cum o sa decurga sau alte opinii despre cum vi se pare voua examenul scrieti aici.
Eu abia o sa-l sustin pentru prima data in toamna asta si sincer imi este tare teama de oral.
Am tot cautat pe internet mai multe detalii in legatura cu examenul de anul trecut poate si cateva subiecte date la scris dar nu am gasit nimic si sunt convinsa ca nu sunt singura care este interesata de acest lucru, daca are cineva aceste subiecte va rog sa le scrieti in forum.
Dragi colegi astept raspunsurile voastre si va rog sa nu batem campii cu eventualele greseli de exprimare cum am vazut ca se face, haideti sa fim maturi si sa dezbatem aceasta problema cu seriozitate.
Va multumesc.
Cred ca examenul se sutine dupa 20 septembrie.
Poti sa ai av. si sa nu intri! Iar cei fara exam sunt cei care au vecime ca si consilieri juridici minim 5 ani. Asa ca , daca faceti obiectul... bafta! Poate ne anunta si pe noi cineva pe net cand apare programa si data pt. ca la barou............! afli!? NU!!!
Nu va mai agitati atat de mult, avocatura este cea mai ticaloasa meserie, iar cei care au intrat in casta si au prins ciolanul nu se mai gandesc la cei tineri. In orasul meu, care nu e capitla de judet, sunt 100 de avocati. Se denigreaza, isi fura clientii, mai mare rusinea. Nu conteaza ca esti valoros, ca lucrezi onest, atata timp cat nu ai pe cineva puternic in sistem, ramai muritor de foame. Cunosc multi avocati tineri care abia isi platesc cotizatia la barou, unii chiar au iesit si s-au orientat spre altceva. Eu nu va descurajez, dar cei care nu aveti in familie un avocat sau un magistrat, slabe sanse... Sa auzim de bine.
Viziteaza www.unbr.ro! Examenul este pe 23 noiembrie, iar tematica de anul asta o gasesti tot acolo.
Succes!
as dori si eu sa stiu cand se sustine examenul de intrare in barou ;i poate stiti cat de dificil este. Ce sanse are cineva fara nimic aranjat? as vrea si eu sa incerc.
Încercarea moarte n - are, încearcă si ai să vezi.Multă Baftă!!!!!!
Spune - ne si nouă cum a fost.
Avocatura
nicolealex
buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)