avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE AVOCATURA SEPTEMBRIE 2005
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE AVOCATURA SEPTEMBRIE 2005

Buna ziua dragi colegi.
Daca aveti experienta in legatura cu examenul de admitere in barou sau daca abia o sa-l sustineti in toamna asta si aveti idee de cum o sa decurga sau alte opinii despre cum vi se pare voua examenul scrieti aici.
Eu abia o sa-l sustin pentru prima data in toamna asta si sincer imi este tare teama de oral.
Am tot cautat pe internet mai multe detalii in legatura cu examenul de anul trecut poate si cateva subiecte date la scris dar nu am gasit nimic si sunt convinsa ca nu sunt singura care este interesata de acest lucru, daca are cineva aceste subiecte va rog sa le scrieti in forum.
Dragi colegi astept raspunsurile voastre si va rog sa nu batem campii cu eventualele greseli de exprimare cum am vazut ca se face, haideti sa fim maturi si sa dezbatem aceasta problema cu seriozitate.
Va multumesc.
Cred ca examenul se sutine dupa 20 septembrie.
Cel mai recent răspuns: aliPus , utilizator 11:28, 18 Octombrie 2005
si eu sustin anul acesta examenul pentru intrare in barou, sunt consilier juridic de 2 ani si as vrea sa aflu si eu de la cine stie documentele necesare pentru intocmirea dosarului. multumesc
subiectele acelea de pe uar.ro sunt chiar cele din care se vor da anul acesta sau sunt doar exemple de ghidare?
Nu prea stiu de unde ce sa incep: am ceva intrebari si nu prea am gasit pe nimeni sa aiba timpul necesar sa imi raspunda:) de aceea incerc si aici:
Ce se intampla daca iau examenul si nu am maestru? Sa presupunem ca nu gasesc. Ce se intampla in acest caz?
Voi cum ati procedat sa va gasiti maestru?
Va rog sa ma ajutati, daca va sta in putiinta.
Va multumesc,
Roxana
Examenul de admitere in profesia de avocat incepe cu data de 23 noiembrie 2005. Tematica o puteti afla de la secretariatul baroului din judetul din care sunteti, precum si subiectele de examen, aproximativ cu o luna inainte de examen. Alte detalii le puteti afla din site-ul www.unbr.ro
Toate bune si frumoase,dar...pe cine deranjeaza daca un avocat are un alt servici.In perioada de stagiu castigul este mic si ai nevoie de bani.
Seara poti lucra foarte bine ,sa spunem ca programator sau gunoier,nu are imporrtanta.cresc veniturile si te avantajeaza pentru pensionare.
Parerea mea este ca legea este gresita.
Astept alte idei sau confirmari si hai sa schimbam ceva in lege si statut.
E@man@oil

Alte discuții în legătură

Avocatura nicolealex nicolealex buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)
Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Cerinta obligatorie pt inscrierea la examenul de admitere in barou? ramy_elene ramy_elene Este obligatoriu ca inainte de a da admiterea pt barou sa ti se dea semnatura unui avocat precum ti-ai efectuat stagiatura sub coordonarea sa? cu cat timp ... (vezi toată discuția)