avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Casa veche demolabila.
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Casa veche demolabila.

Buna ziua.
Imi puteti spune in ce conditii se poate construi o casa noua pe ramasitele unei case vechi (doi-trei pereti ramasi in picioare)? Mentionez ca nu s-a facut niciodata cadastrul si nici intabularea.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Gard ce delimiteaza 2 propietati george_istrate george_istrate Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea problema: Inainte de a construi o locuinta noua in baza autorizatiei legale,am efectuat cadastru si ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cu diferente intre releveu si situatia reala cpypst cpypst Buna ziua, Intentionez sa cumpar un apartament, dar am indentificat o serie de probleme la analiza releveului: 1) Geamurile de la balcon si baie nu sunt ... (vezi toată discuția)
Cadastru facut pe terenul meu sharkerz sharkerz Cand am construit casa am avut posibilitatea de a construi la calcan (cu acordul notarial al vecinului) . Totusi m-am retras 30cm de la hotar , in aceasta ... (vezi toată discuția)