avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... gard ce delimiteaza 2 propietati
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

gard ce delimiteaza 2 propietati

Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea problema:
Inainte de a construi o locuinta noua in baza autorizatiei legale,am efectuat cadastru si intabulare atat pe locuinta veche cat si pe teren.
Dupa ce am terminat constructia noua (totul s-a efectuat legal) muncitori au efectuat gardul ce delimiteaza propietatea mea si a vecinilor, dar din cauza bauturi l-au efectuat stramb.
Am incercat sa intabulez locuinta noua si terenul,dar cand au venit specialisti,mi-au spus ca ei masoara ce gasesc la fata locului.
In cadastrul vechi gardul este drept,iar in prezent vecini nu imi dau voie sa-l aduc la starea initiala.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 15:57, 30 August 2012
Stati ca nu inteleg, daca aveti facut cadastrul pe teren, pentru ce sa-l mai faceti inca o data dupa ce ati construit casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria constata ca noul gard nu respecta vechiul amplasament? Balaurul Balaurul Buna ziua, o parere va rog la urmatoarea situatie: Intr-o zona colinara, in comuna C, am refacut, un vechi gard din lemn (stilpi si uluca impletita-n cablu) ... (vezi toată discuția)
Care sunt laturile terenului? costirazvan8 costirazvan8 Avem un titlu de proprietate pe un teren de 800 metri patrati, dar nu stim care sunt laturile terenului sub forma de dreptunghi.Lângă terenul meu cineva a ... (vezi toată discuția)
Gardul comun Marcela** Marcela** Buna seara! Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare daca puteti. Ce acte trebuie intocmite pentru constructia unui gard intre vecini? Si daca acesta vrea sa ... (vezi toată discuția)