Este ocupat abuziv un imobil (o casa in constructie) de catre o terta persoana.
In aceasta situatie, ptr evacuarea persoanei din imobil de catre persoana de drept (propietarul terenului si a imobilului in constructie) este suficient sa formuleze o plangere penala catre parchet intemeiata pe art 220 c.penal (tulburare de posesie) ???
In fapt, faptuitorul este ruda cu propietarul (cumnat) care este plecat in alta tara pentru a lucra.
Avand cunostinta ca propietarul este plecat din tara pe o durata de 8 luni de zile ,a ocupat propietatea fara consimtamantul acestuia din urma, chiar daca atunci cand a venit in tara ia adus la cunostinta sa paraseasca propietatea, lucru care nu sa intamplat nici in prezent.
dacă puteti evita penalul, e bine : dureaza ani de zile.Ati putea recurge (printre altele) la o actiune civilă, este mai eficace si mai repejioară : Ordonanta Presedintială. Necunoscând exact motivul, nu pot da mai multe informatii.
Evacuare
cretu49
Sora mea a inchiriat apartamentul meu cad eu nu ma aflam in tara. A incasat suma de 500 euro ( a emis o chitanta) pe 2 luni si a promis ca se va semna un ... (vezi toată discuția)
Evacuare ocupanti
Antik
Buna seara,
Am mostenit un imobil in cota de 100%,detin cadastru,intabulare si toate cele.
Pe linga acestea am mostenit si niste ocupanti care au carti de ... (vezi toată discuția)