avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Datorii la administratia fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Datorii la administratia fiscala

Am si eu o nelamurire: am avut un pf si am trecut pe I.I. La administratia fiscala s-au inregistrat datorii din impozitul pe profit. Suma penalitatilor a ajuns aproape de suma datorata. Am suspendat activitatea in mai 2013. Ce se intampla cu datoriile cumulate. Pot radia I.I. sau se vor prescrie dupa ceva perioada. Tin sa mentionez ca datoriile mi s-au trecut pe codul numeric personal al meu , nu pe codul caen al inteprinderii. Ce pot face in situatia de fata??????????????
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2014
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:36, 6 Ianuarie 2014
Daca sumele au fost date in urmarire pe persoana fizica,nu va ramane decat varianta achitarii acestora
Termenul de prescriere este de 5 ani de la 1 ianuarie a anului urmator inregistrarii debitului-greu de crezut ca autoritatea fiscala in acest termen nu va comunica impuneri/somatii de plata,astfel incat acest termen se intrerupe si se reia cu o noua perioada de 5 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera georgescug georgescug Am mers la biroul de taxe si impozite al primariei sector 5 pentru plata impozitului pe masina. Aici mi-a dat o nota de plata in care figura pe langa valoarea ... (vezi toată discuția)
Impozite locale- termen de prescriptie ammazon ammazon Buna ziua. As vrea sa stiu si eu daca impozitele pe cladiri si terenuri, mai vechi de 5 ani, se prescriu. Multumesc. (vezi toată discuția)