Am facut actiunea in constatare ca s-a prescris dreptul la actiune avand ca obiect sultele stabilite de instanta,am depus hotararea definitiva si irevocabila,cadastru,toate actele;Tin sa mentionez ca si fratii mei aveau sa imi dea sulta cat si cheltuieli de judecata pe care nu am avut pretentia sa le cer nici in aceasta actiune nici in celelalte(aici va rog sa retineti);Am cerut judecarea in lipsa,,fratii nu s-au prezentat si nici nu au prezentat nici o proba sa ma contrazica!
Acum devine interesant:Instanta retine in mod corect ca a existat un partaj,s-au stabilit sulte pentru egalizarea loturilor;ok dar instanta mentioneaza ,total aiurea si in bataie de joc,ca un alt frate avea sa imi dea sulta(nu inteleg motivul mentionarii lui in aceasta actiune) si ca eu aveam sa le dau sulte la 2 fratii,le-a retinut gresit numele???pe cel de-al treilea fiind omis deci neretinut?!
Mai departe instanta retine ca in cererea mea intemeiata pe art 111 cpc ,nu poate sa constate o situatie de fapt,respectiv ca paratii nu mi-a platit mie(reclamantei) sulta si ca nici eu nu am platit sulta paratilor;si ca eu nu am facut dovada ca am pus in executare sentinta de partaj prin executor !Ce legatura are ceea ce am cerut eu,respectiv sa constate ca s-a prescris dreptul la actiune privind plata sultelor cu faptul ca nu am aratat prin executor ca am incercat sa execut sentinta de partaj???
Ce legatura are ceea ce am cerut cu faptul ca nu am platit eu sulta?
Ce legatura are faptul ca mi-am intemeiat actiunea pe art 111 cpc cu faptul ca instanta retine imposibilitatea constatarii a unei situatii de fapt-ca paratii nu mi-au platit sulta mie si ca nici eu lor??
Astfel mi-a respins actiunea ca neintemeiata
Pe ce articol pot face recursul?pot face pe art 304 pct 9 cpc?