avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat cu litigiu pe rol sunt concediat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat cu litigiu pe rol sunt concediat

imi puteti recomanda art de lege care sa ma ajute sa ma apar? sunt in litigiu cu firma la care lucreaza sotul meu pentru modul ilegal in care au procedat ref la o adresa de infiintare a popririi emisa de SPIT, iar firma, pe langa faptul ca au efectuat poprirea fara sa-i aduca la cunostinta documentele SPIT si fara sa-i ofere libere ca sa-si depuna contestatia in termenul legal sau sa se ocupe de problema care a generat poprirea, la doua luni dupa aceea gaseste de cuviinta sa-i dea preaviz de concediere din motiv de dificultati financiare si refuzand sa-i aduca la cunostinta ce prevede Regulamentul intern si Contractul colectiv de munca referitor la conflictele de munca sau la concedierea nu din vina angajatului. multumesc anticipat. astept cu nerabdare raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 8 Ianuarie 2014
In acest sens, depuneti o solicitare la ITM sa va comunice copia ccm la nivel de unitate, intrucat angajatorul refuza sa va puna la dispozitie acest document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare cim al unui asociat unic cu functie de angajat. canamaria canamaria In conditiile in care un asociat unic are contract de munca inregistrat la ITM (iar societatea pe care o detine nu a avut activitate, implicit contributiile la ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca in primele 3 luni de angajare LaurentiaC LaurentiaC Buna ziua, am un angajat aflat in a treia luna de munca. Contractul de munca este facut pe perioada nedeterminata, fara a se specifica perioada de proba de 3 ... (vezi toată discuția)
Furt 3ART 3ART Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati. Am un angajat care a adus daune morale si materiale firmei. Cum pot sa renunt la colaborarea cu el imediat, nu vrem ... (vezi toată discuția)