imi puteti recomanda art de lege care sa ma ajute sa ma apar? sunt in litigiu cu firma la care lucreaza sotul meu pentru modul ilegal in care au procedat ref la o adresa de infiintare a popririi emisa de SPIT, iar firma, pe langa faptul ca au efectuat poprirea fara sa-i aduca la cunostinta documentele SPIT si fara sa-i ofere libere ca sa-si depuna contestatia in termenul legal sau sa se ocupe de problema care a generat poprirea, la doua luni dupa aceea gaseste de cuviinta sa-i dea preaviz de concediere din motiv de dificultati financiare si refuzand sa-i aduca la cunostinta ce prevede Regulamentul intern si Contractul colectiv de munca referitor la conflictele de munca sau la concedierea nu din vina angajatului. multumesc anticipat. astept cu nerabdare raspunsul dvs.
In acest sens, depuneti o solicitare la ITM sa va comunice copia ccm la nivel de unitate, intrucat angajatorul refuza sa va puna la dispozitie acest document.
Furt
3ART
Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati. Am un angajat care a adus daune morale si materiale firmei. Cum pot sa renunt la colaborarea cu el imediat, nu vrem ... (vezi toată discuția)