Am evacuat un imobil, iar la plecarea mea din el, proprietara nu a aparut deloc.
Si nici exacutorul, care m/a notat doar telefonic cand sa plec si care e termenul limita.
Am plecat de acolo, dar proprietare nu avenit deloc.
Stiu ca ar fi trebuit sa vina si sa preia imobilul in buna stare, asa cum l/am lasat.
Acuma mi/a facut plangere dupa 3 luni ca e distrus, ca etc. si ca eu l/am lasat asa.
Stiu parca ca ar fi trebuit sa fie prezenta la efectuarea uni inventar si ca reclamatii ulterioare sunt neavenite.
Dacă dvs ați evacuat de bună-voie, proprietarul a putut intra în posesia proprietății fără alte formalități.
Prin urmare, este necesar să formuleze el anumite pretenții, pe care să le demonstreze. În acest moment, dvs puteți avea un rol pasiv, din punct de vedere juridic.
Daca era prezent si proprietarul si executorul, asta insemna executare silita. Dvs ati executat de bunavoie obligatia stabilita in sarcina dvs. Va poate da in judecata pentru despagubiri pentru degradarea imobilului, dar asa cum vi s-a spus anterior, pretentiile trebuie sa fie dovedite.
Eu nu sunt de acord cu faptul ca puteti fi dat in judecata. Asta daca este un imobil adjudecat din executare silita si nu avem un alt tip de tranfer de proprietate. Dimpotriva, nu aveti nicio obligatie de garantie fata de adjudecatar, bunul il preia in starea in care se afla in momentul in care intra in posesia imobilului.
Pai au castigat evacuarea si au hotarare. Sa mers al executor, a venit acesta sa ma scoata afara si mi/a ingaduit sa am cateva zile sa/mi iau lucrurile.
Sa dat ziua de vineri, si eu am plecat fara sa vina nimeni sa vada ce si cum.
Daca executorul a demarat procedura de evacuare si a stabilit cu dv data ,era necesar ca la parasirea imobilului sa existe executor/martori cu care sa incheiati proces verbal de predare primire spatiu de locuit si bunurile detinute