avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare, probleme ulterioare
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare, probleme ulterioare

Am evacuat un imobil, iar la plecarea mea din el, proprietara nu a aparut deloc.
Si nici exacutorul, care m/a notat doar telefonic cand sa plec si care e termenul limita.
Am plecat de acolo, dar proprietare nu avenit deloc.
Stiu ca ar fi trebuit sa vina si sa preia imobilul in buna stare, asa cum l/am lasat.

Acuma mi/a facut plangere dupa 3 luni ca e distrus, ca etc. si ca eu l/am lasat asa.
Stiu parca ca ar fi trebuit sa fie prezenta la efectuarea uni inventar si ca reclamatii ulterioare sunt neavenite.

Asa este? care este textul de lege mai exact?

Astept raspuns urgent. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:26, 9 Ianuarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o nelămurire legata de punerea în posesie a adjudecatarului ... T. Razvan T. Razvan Buna ziua, am o nelămurire legata de punerea în posesie a adjudecatarului uni imobil executat silit. Imobilul este nelocuit de peste 5 ani , fostul ... (vezi toată discuția)
Apartament din executari silite anonimiu anonimiu daca cineva achizitioneaza un apartament din executari silite cum intra in posesia contractului de cumparare.Cine apare ca vanzator in contract si semneaza ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu, furt ? iliescuelena iliescuelena Buna ziua, am fost executat de imobilul pe care l-am detinut. executorul a emis o somatie in care am fost instiintat ca imobilul a fost adjudecat si ca in ... (vezi toată discuția)