avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actiuni la o firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actiuni la o firma

Salut ! Am si eu urmatoarea problema cine poate sa ma lamureasca si pe mine? Prietena mea e angajata la o firma la care patronu e un arab..Deoarece nu a putut sa treaca toate actiunile pe numele lui a puso pe prietena mea ca asociat cu 1% actiuni! La accea firma insa se intampla cam multe magarii dupa parerea mea ..Intrebarea mea e una simpla..Ca asociat cu 1% actiuni in caz ca se intampla ceva si patronu pleaca din tara asociatul adica prietena mea raspunde pentru tot ce e legat de firma? (datorii,restante etc etc ) ..Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Restanta aparuta dupa un an la intretinere 001977 001977 Buna ziua De ceva vreme (12 ani) nu mai locuiesc in Romania. Am un apartament pe care am ales sa nu-l inchiriez. M-am oferit insa sa las un prieten sa ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii am ca si asociat? alex81d alex81d Salut! O intrebare destul de simpla. Am facut o firma cu un prieten acum 2 ani. Cum nimeni nu a avut timp sa se ocupe de ea a ramas in paragina, fara acte ... (vezi toată discuția)
Asociat cu o firma falimentara GynoD GynoD Buna ziua! Cineva are o firma. Dupa un timp, m-am asociat cu el, dar doar cu numele (in sensul ca nu am profit de pe urma ei, doar apar cu numele). Firma a ... (vezi toată discuția)