buna ziua, a-si dori sa ma lamureasca cineva va rog cu privire la o problema urgenta:
am inchiriat un spatiu comercial iar in luna aceasta nu am reusit sa achit inca chiria desi termenul era la data de 1. acum m-am trezit ca proprietarul a schimbat iala spatiului sechestrandu-mi bunurile( mobilier, marfa). ce a-si putea sa fac ??? e legal ce a facut? multumesc anticipat
Pentru a putea sa va dau macar un sfat, ar trebui sa dati mai multe detalii in legatura cu contractul de inchiriere.
Ma refer la conditiile in care a fost incheiat. Este posibil ca cealalta parte contractanta sa aiba un temei in baza caruia sa poata actiona in acest mod. Ma refer la eventuala existenta a unei clauze prin care sa i se dea dreptul de a face intocmai ceea ce a facut, fie si pentru neplata unei singure chirii la termen.
Va sfatuiesc totusi sa contactati un jurist, sa-i aratati contractul de inchiriere si sa -i urmati opinia!
eu v-as sfatui sa faceti o plangere penala pentru violare de domiciliu. exista practica in acest sens. dar este adevarat,conteaza si conditiile in care s-a incheiat contractul
Notificare
gaby70
in anul 2008 am inchiriat un spatiu comercial intr-o piata ( prin licitatie publica ) aprilie 2009 am primit o notificare pe motiv ca am restante la chirie pe ... (vezi toată discuția)