avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesarea fondurilor europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesarea fondurilor europene

m-ar interesa sa aflu cum pot accesa un fond european,sau sa fac o anumita masura,asta in cazul in care detin animale,as dori sa am informatii despre conditii de acordare si data inceperii depunerii actelor! va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: simobaciu , utilizator 11:15, 8 Ianuarie 2014
Despre accesarea masurilor va puteti informa din programul PNDR anterior, ca sa va faceti o idee, pe site: www.apdrp.ro, masurile 112 sau 121 Cititi cu atentie si modul de calcul UDE, ca sa stiti cum sa calculati incadrarea. Informati-va in zona dvs daca exista cursuri pentru antreprenorii in domeniul agricol.
are sotul facut cursul de fermier

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fonduri ue nerambursabile pot obtine? andreiutunicul1 andreiutunicul1 buna.ma numesc andrei si sunt student..m-ar interesa ca dupa ce termin facultatea sa-mi deschid o ferma de animale si nu stiu care sunt ajutoarele pe care ... (vezi toată discuția)
Sunt un tanar interesat de un proiect cu fonduri europene mihai_lungu mihai_lungu am 23 de ani, iar tatal meu detine in jur a 200 sute de oi si eu as dorii sa imi fac o crescatorie de gaini, as reusi sa accesez fonduri europene? unde ar ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)