avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Programul rabla
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Programul rabla

buna ziua..am si eu o problema sper k ma puteti ajuta cu un raspuns...am dus masina pentru programul rabla in mai si nici pana in ziua de azi nu mi-a dat voucheru..de fiecare data imi spune ca nu au venit voucherele, nici nu stiu ce trebuie sa fac, ca in timpul acesta eu tot platesc impozit la masina ca nu am casat'o..astept raspuns multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Madalin2014 , utilizator 16:09, 8 Ianuarie 2014
Daca poate sa va faca un certificat de distrugere in doua secunde rugati-l sa va faca pentru ca numai pe baza acestui document va puteti radia masina.

Iar chestia ca nu stie daca masina a fost sau nu dezmembrata e cusuta cu ata alba. Firma are obligatia sa detina o situatie cu totate masinile colectate in vederea dezmembrarii, situatie ce trebuie raportata anual la agentia de mediu. Sa presupunem ca are pile si la mediu si nu face nicio raportare. Si in situatia asta ar putea sa afle soarta masinii pentru ca daca nu este dezmembrata ar trebui sa fie intreaga la el in curte.
E rau ca nu aveti dovezi ca i-ati predat masina. Asa trebuie sa va rugati de el.







masinile sunt la el in curte unele peste altele..si mi-a zis cand trebuie sa platesc impozitul sa il platesc si sa ma duc la el cu chitanta si imi da banii inapoi pe impozit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate radia doar fiscal o masina? cris-71 cris-71 Sunt proprietarul unui autoturism pe care in urma cu cateva luni l-am predat unui centru de colectare fier vechi. De la centrul de colectare am primit un ... (vezi toată discuția)
Cum sa vand masina veche ce nu mai functioneaza? L. Otilia L. Otilia Buna ziua, Am o masina veche ce nu mai functioneza si as vrea sa o vand fie prin programul rabla, fie la fier vechi. Eu sunt proprietarul si am actele de la ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina daca am actele, dar nu am contract de v-c ionutpalade ionutpalade salut am si eu o problema am masina de la o persoana cunoscuta si nu am facut contract de v-c si vreau sa o radiez apoi sa o duc la programul rabla si nu am ... (vezi toată discuția)