avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asa zis mesaj de amenintare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asa zis mesaj de amenintare

Ma scuzati, am gresit titlul.Titlul e: asa zis mesaj de amenintare.Multumesc pentru intelegere.Buna ziua, stiu ca suna cam stupid, dar va rog sa ma ajutati cu un raspuns: ma aflu in divergente cu o colega de munca din ziua in care m-am angajat. Ei i-a murit tatal si tuturor ii e mila de ea. Ea ma vorbeste de rau pe la alti colegi si sefi cat de des se poate, fara ca eu sa-i fi zis sau sa-i fi facut ceva. Doar ca intr-o zi, seful meu mi-a ascultat convorbirea telefonica, eu dand vina pe colega mea de munca, dat fiind faptul ca ma sicaneaza de foarte mult timp..,trimitandu-i un mesaj, eu inca nu intrasem in tura la munca iar ea fiind acasa, prin care i-am cerut sa nu ma mai vorbeasca cu altii altfel nu stiu ce ii fac. Exact asa m-am si exprimat: ,,nu stiu ce-ti fac,,.La cateva zile, dupa ce i-am trimis acest mesaj s-a ars cu ulei la munca, eu nefiind pe aceeasi tura cu ea. Imediat dupa incidentul cu arsura, i-a aratat mesajul directoarei de restaurant, ea fiind de parere ca e un mesaj amenintator, punandu-ma sa dau o declaratie scrisa. Stiu ca suna copilareste si stupid, dar vreau sa stiu daca directoarea mea, ana are dreptul sa ma puna sa scriu o declaratie prin care sa-mi recunosc vorbele din mesaj. as dori un rasp..
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2014
Alexandra232013, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 8 Ianuarie 2014
Nu are acest drept, plus ca mesajul respectiv nu are nicio legatura cu activitatea profesionala. Probabil ca esti foarte tanara, putin speriata de evenimentele derulate, eu una merg pe ideea sa o chemi la seful tau sau urmatorul pe scara ierarhica si sa clarifici situatia. Nu ai nicio vina ca o colega de pe alta tura s-a fript cu ulei, nu este responsabilitatea ta.
Acea declaratie luata in afara unei proceduri de cercetare disciplinara nu are nicio valoare juridica.

"Nu este îndeplinită condiţia cercetării prealabile în cazul în care angajatorul a procedat doar la luarea unei note explicative din partea salariatului, fără să-i aducă la cunoştinţă învinuirea şi fără să-i acorde dreptul de formula apărări şi motivaţii şi de a prezenta dovezi. " (Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a VII-a civilă şi pentru cauze privind conflicte de muncă şi asigurări sociale, decizia civilă nr. 903/LM/2004, în Revista română de dreptul muncii nr. 1/2005, p. 197)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota explicativa ANAMARIA99 ANAMARIA99 este legal sa ti se ceara o nota explicativa neavand nici o abatere disciplinara? [Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule si să ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere paunrodicagabriela paunrodicagabriela In cite zile pot depune o plingere pentru ca am fost amenintata din cauza ca am gasit o lipsa in gestiune (lipsa a 4 contracte de amanet care contineau aur) ... (vezi toată discuția)
Bună ziua !tatăl meu ,a fost anunțat că i se va desface contractul ... NicoletaN20 NicoletaN20 Bună ziua !Tatăl meu ,a fost anunțat că i se va desface contractul de muncă printr-un mesaj pe WhatsApp pe grupul de muncă.Motivul că ar fi consumat ... (vezi toată discuția)