Ma scuzati, am gresit titlul.Titlul e: asa zis mesaj de amenintare.Multumesc pentru intelegere.Buna ziua, stiu ca suna cam stupid, dar va rog sa ma ajutati cu un raspuns: ma aflu in divergente cu o colega de munca din ziua in care m-am angajat. Ei i-a murit tatal si tuturor ii e mila de ea. Ea ma vorbeste de rau pe la alti colegi si sefi cat de des se poate, fara ca eu sa-i fi zis sau sa-i fi facut ceva. Doar ca intr-o zi, seful meu mi-a ascultat convorbirea telefonica, eu dand vina pe colega mea de munca, dat fiind faptul ca ma sicaneaza de foarte mult timp..,trimitandu-i un mesaj, eu inca nu intrasem in tura la munca iar ea fiind acasa, prin care i-am cerut sa nu ma mai vorbeasca cu altii altfel nu stiu ce ii fac. Exact asa m-am si exprimat: ,,nu stiu ce-ti fac,,.La cateva zile, dupa ce i-am trimis acest mesaj s-a ars cu ulei la munca, eu nefiind pe aceeasi tura cu ea. Imediat dupa incidentul cu arsura, i-a aratat mesajul directoarei de restaurant, ea fiind de parere ca e un mesaj amenintator, punandu-ma sa dau o declaratie scrisa. Stiu ca suna copilareste si stupid, dar vreau sa stiu daca directoarea mea, ana are dreptul sa ma puna sa scriu o declaratie prin care sa-mi recunosc vorbele din mesaj. as dori un rasp..
Cel mai recent răspuns:
Cornel Vasile , Consilier juridic
07:26, 8 Ianuarie 2014