avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Modificare PFA in CMI
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Modificare PFA in CMI

Buna ziua,

Se poate modifica un PFA in CMI? Daca da, ce acte sunt necesare in vederea acestei modificari?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:47, 13 Ianuarie 2014
Puteti detalia ce intelegeti prin CMI?
Multumesc
Cabinet Medical Individual
PFA este tot pe domeniul medical? Daca da puteti functiona in continuare asa. Daca nu atunci PFA trebuie inchis daca nu doriti sa functionati si pe alte domenii, si sa infiintati CMI.
Documentele necesare pentru infiintare le gasiti :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura si actele necesare pentru infiintare cabinet medical individual (cmi) Cabinet avocat Lazar Anca Iuliana Cabinet avocat Lazar Anca Iuliana Procedura si Actele necesare pentru infiintare Cabinet medical individual (CMI) (CABINET STOMATOLOGIC) (vezi toată discuția)
Cmi, pfa sau pers fizica neautorizata Bond2003 Bond2003 Sunt medic si am lucrat in contract pe 1/2 norma :\">la un centru privat. Din cauza anularii contractului cu casa m-am gandit sa schimb tipul contractului cu ... (vezi toată discuția)
Modificare srl in cmi Ileana Fianu Ileana Fianu Deoarece am inteles ca nu pot sa-mi deschid CMI fara a avea dotarile minime necesare, poate cineva sa-mi spuna care sunt actele necesare de a modifica un SRL ... (vezi toată discuția)