avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cat se castiga din oficii
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cat se castiga din oficii

Buna ziua,

As avea si eu o intrebare cam cat se castiga din officii avocati stagiari ma refer la un oficiu range-ul intre cat si cat.Si cam care este castigul lor pe luna ajunge la 1000 de euro sau astea sunt fabulatii?
Cel mai recent răspuns: adi_09 , utilizator 10:33, 15 Ianuarie 2014
Se castiga in primul rand experienta.
Si banii cat ar fii?Care e limita superioara si inferioare si cam cate iti vin pe luna fara pile?
oficiile sunt platite din fondurile ministerului de justitie.nu poti sa te gandesti ca incasezi suma X pe luna pentru ca nu se platesc in fiecare luna.la cluj de exemplu intra cu 3 luni intarziere.o colega avocat care a terminat stagiul , si-a facut media la banii castigati din oficii si a fost de 500 de lei pe luna.deci cum spunea cineva mai sus, se castiga experienta:)
Eliade_junky a scris:

Buna ziua,

As avea si eu o intrebare cam cat se castiga din officii avocati stagiari ma refer la un oficiu range-ul intre cat si cat.Si cam care este castigul lor pe luna ajunge la 1000 de euro sau astea sunt fabulatii?

poate 1000 de euro pe an mai bine zis... in primul rand banii nu ti vireaza in fiecare luna cum prevede legea si in al doilea rand nici nu iti vireaza cat ti s-ar cuveni, fiindca se taie pe motiv ca nu sunt fonduri suficiente, asa ca din oficii nu te alegi cu nimic financiar... din punct de vedere al experientei, nu acumulezi nush ce cunostinte in plus, doar te mai familiarizezi cu instanta, fiindca de multe ori (dupa pararea mea cam in 90% din situatii cand esti din oficiu) rolul tau de avocat din oficiu e cam inutil, mai mult formal, nu prea ai argumente de invocat, te mai faci si de rusine invocand nush ce tampenii....asa ca spor la oficii :)))
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2014
adi_09, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna sa fii avocat? allyssa allyssa Buna seara. De la intrarea mea pe forum si pana acum, am stat numai pe sectiunea dedicata magistraturii. Insa incepe sa ma tenteze si ideea de avocatura, ... (vezi toată discuția)
Sunt trista... Coici Coici Buna, sunt o studenta aflata pe ultima suta de metri cu Dreptul (dau licenta acum), lucrez la o societate civila de avocati si sunt foarte trista la gandul ca ... (vezi toată discuția)
Top cele mai bune profesii juridice Iulian81 Iulian81 Buna ziua! M-ar interesa cam care ar fi cele mai tari profesii juridice raportat la 3 criterii de baza ( nu conteaza ordinea lor) : - venituri obtinute - ... (vezi toată discuția)