Pe scurt: Sunt intr-un proces civil Litigiu de munca ,recuperare salrii neplatite.
1 ). Am depus cererea catre instanta ,impreuna cu toate copiile documentelor pe care le aveam. care sunt: Raspunsuri date de Inspectoratul Teritorial de munca -Care imi sunt favorabile,
2 ).Am solicitati instantei sa ceara relatii politiei romane Acte. pentru ca in paralel mai exista un dosar penal,pentru fals ( Contract de munca cu semnatura mea falsificata )
3) . Am depus la instanta o nota a parchetului in care se constata ca: In urma expertizei grafologige pe contractul de munca nu este semnatura mea si in care sta scris ca si altor colegi le-au fost intocmite contracte de munca de 2 sau 4 ore /zi in loc de 8 ore / zi fara ca ei sa isi fii semnat contractele de munca.
4 ). Am solicitat scris instantei de judecata ca procesul sa se judece in lipsa mea ( reclamant )
- La primul termen procesul a fost amanat concluzia: Alte cauze.
- La al doilea termen procesul a fost amanat pentru : Administrare probe propuse : Exact asa scrie pe portalul instantelor de judecata .
Intrebare?
Ce inseamna : Administrare probe propuse ? Putea in instanta angajatorul sa propuna si alte probe ? Ma refer la martori ?. Cum pot afla ? deoarece pe portalul instantelor scrie decat... Administrare probe propuse... dar care probe ???
Eu actualmente lucrez in alta tara. Poate merge la tribunal sa vada in dosar o ruda de a mea ? Nepot sau nepoata care nu imi poarta numele ?
Cu multumiri anticipate