avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator srl poate sa aiba relatii comerciale ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator srl poate sa aiba relatii comerciale prin pfa cu srl-ul respectiv?

Buna ziua,
as avea si eu nevoie de o lamurire.
Un Srl cu 3 asociati, din care unul este administrator, va presta servicii informatice clientilor. Administratorul stiu ca nu poate fi salariat, dar daca are un Pfa, poate presta petru srl servicii informatice prin pfa-ul sau?
Dar ceilalti asociati?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 21:44, 22 Ianuarie 2014
Si de ce administratorul nu poate fi angajat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa srl cu acelasi obiect de activitate sovid sovid Buna seara, Exista posibilitatea legala ca asociatul si administratorul unui srl sa detina si un pfa cu acelasi obiect de activitate? Mentionez ca srl-ul are ... (vezi toată discuția)
Srl - cheltuieli de subzistenta s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am citit multe subiecte pe forum si multe materiale despre ce inseamna sa infiintezi un SRl si m-am prins, in mare, cu ce se mananca.... Oscilez ... (vezi toată discuția)
Control itm Anitsi Anitsi Bună ziua! Sunt administrator la SRL-ul unde soțul meu este asociat unic. Nu am contract de muncă, dar prestez servicii de coafură și alte activități de ... (vezi toată discuția)